Başkan Erdoğan'a hakaret ederek haddini aşan Yılmaz Özdil'e tepki yağıyor

Sözcü gazetesinin küstah yazarı Yılmaz Özdil'in Başkan Erdoğan hakkında sarf ettiği ''Erdoğan bir bira içmiş olsaydı...'' sözlerine tepki yağıyor. Haddini aşan Özdil'i Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç ve Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, köşelerinde yazarak sert eleştirilerde bulundu.

1

Vatandaşa hakarette sınır tanımayan, halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Özdil'in skandal ifadeleriyle ilgili Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç ve Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'ten sert tepki geldi.

SANA NE MİLLETİN NE İÇTİĞİNDEN ZIRTAPOZ!

Gezi'nin Sözcü'sü Özdil'e Aralık 2012'de televizyonlardaki ifadelerini hatırlatan Genç "Onu dinleyen çapulcuları Gezi’de gördük. Polise taş attılar, bol bol bira içtiler. Boşa gitmesin diye boş bira şişelerinden molotof yaptılar. “Zulüm 1453’te başladı” diyen Bizans çocukları daha iyi Türkiye için bayağı çalıştı!.." ifadelerini kullandı. Yazının devamında dilini sertleştiren Genç "Babıali kaşalotu" için "Ulan istediğin kadar içebiliyorsun.., Sana, “bira yerine, 1 bardak lohusa şerbeti içseydin” diyen var mı?.. Sana ne milletin ne içtiğinden zırtapoz!.." dedi.

Hikmet Genç'in yazısının tamamı için tıklayınız

MAL MISIN SEN BİRADER?

“Mal mısın sen birader?” diye eleştirdiği Özdil'in ifadelerini "Peki Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı, bugün Türkiye daha iyi bir yer mi olurdu" diye sorarak irdeleyen Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç "Bazı bira içmişlerin yönetimini (ülkeyi 5 sente muhtaç hale getirmişlerdi) bildiğimiz için, bu soruya gülüp geçerdik, 'Bu kardeş espri yapıyor herhalde' diye düşünürdük. Hayır, espri yapmıyormuş... Kendisi söylesin: 'Samimiyetle söylüyorum, bu sözlerimde en ufak bir kinaye yoktur, Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu...' Böyle dese de, ben yine de espri yaptığına inanmak istiyorum." dedi.

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamı için tıklayınız