Başkan Erdoğan'a duygulandıran hediye... 380 çivi ve 7300 metre telle yapıldı

Başkan Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı münasebetiyle KKTC'de düzenlenen törenlere katıldı. Törenlerin ardından Başkan Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte portresinin işlendiği filografi tablo hediye edildi.

IHA

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte portresinin işlendiği filografi tablo hediye edildi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türki Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarına katıldı.

Başkan Erdoğan, daha sonra KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile birlikte resmi öğle yemeğine geçti.

Yemekte CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer aldı.

Daha sonra Kıbrıs'ta yaşayan Türkmen asıllı Maysa Şahin, yeğeni Atajan Hemrayev'in 388 adet çiviyle Başkan Erdoğan ile annesi Tenzile Erdoğan'ın portresini işlediği filografi tabloyu Erdoğan'a hediye etti.

380 ÇİVİ 7 BİN 300 METRE TEL KULLANDI

Bu özel tablo 380 çivi ve 7300 metre tel kullanılarak yapıldı. Tablonun yapımında kalem, boya gibi herhangi başka bir madde kullanılmadı.

Tabloyu Kıbrıs'ta yaşayan Türkmen asıllı Maysa Şahin'in yeğeni Hemrayev yaptı.