Başkan Erdoğan: Yarından tezi yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarından itibaren yeni bir gönül seferberliği başlatacaklarını belirterek, ''Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz.'' dedi.

AA

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirdi.

AA'nın aktardığı habere göre, İstanbul İl Teşkilatı mensuplarını ve dava arkadaşlarını selamlayarak sözlerine başlayan Erdoğan, il teşkilatıyla yaklaşık 2 aylık bir aranın ardından videokonferans yöntemiyle de olsa yeniden bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teşkilatın, İstanbulluların, milletin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, salgın hastalık sebebiyle bugüne kadar hafızalarda olanlardan çok farklı bir ramazan ayı geçirildiğini, bayrama da aynı şekilde alışılagelenin dışında bir iklimde girildiğini söyledi.

İnsanlığın, dünyanın tamamını etkisi altına alan salgın sebebiyle 5 milyar kişinin evine kapanmak, ayrıca 2,7 milyar kişinin de işine ara vermek zorunda kaldığı zorlu bir süreci yaşadığını aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

"SALGINLA MÜCADELE KAZANIMLARINI KORUMAMIZ VE İLERİYE TAŞIMAMIZ ŞARTTIR"

Başkan Erdoğan, bugüne kadar kararlaştırdıkları her normalleşme adımını bu hassasiyetin altını tekrar tekrar çizerek attıklarına dikkati çekerek, şu şekilde konuştu:

Şu ana kadar tüm bunları birlikte yapabilecek kapasiteye ve iradeye sahip olduklarını gösterdiklerini dile getiren Erdoğan, şunları dedi:

"AK PARTİ, TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİN UMUDUDUR"

AK Parti'nin, Türkiye'nin son 18 yılının mimarı olmasının yanında geleceğinin de umudu olduğunu vurgulayan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

İstanbul İl Teşkilatı'nın yöneticilerinin şehirde ulaşmadık ve gönlünü kazanmadık kimse bırakmamakla mükellef olduğunu belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"YENİ BİR GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ"

"Unutmayınız, siyasete girmekle talip olduğumuz tek şey, milletimizin hizmetkarlığıdır." diyen Erdoğan, şu şekilde konuştu:

Başkan Erdoğan, 29 Mayıs İstanbul'un fethi gibi önemli yıl dönümlerinin, bu çalışmaları daha üst seviyelere çıkarmanın vesilesi olarak görülmesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

GECE YARISI PAYLAŞIMI 

Başkan Erdoğan Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından İstanbul İl Teşkilatı ile gerçekleştirdiği toplantının bir fotoğrafını yayınladı. Erdoğan, mesajında "Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, paylaşımında, "Gecenin sabaha eriştiği bu saatlerde çalışmalarımızın arasında @AKParti'mizin fedakar mensuplarıyla bayramlaşıyor, hasbihal ediyoruz. Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Paylaşımda Erdoğan'ın İstanbul İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle görüştüğü toplantıdan fotoğraf karesine yer verildi. Fotoğrafta İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer alıyor.