Başkan Erdoğan'dan Kur'an tilaveti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesince Süleymaniye Camisi'nde düzenlenen Uluslararası Hadis Araştırma Takdim ve İcazet Töreni'nin katıldı. Törenin ardından Cuma namazı için Süleymaniye Camii'ne geçen Başkan Erdoğan namaz sonrası Kur'an-ı Kerim okudu.

Törende önemli açıklamalar yapan Başkan Erdoğan "Gazze ve Filistin halkı başta olmak üzere dünyada zulme uğrayan kardeşlerimiz için dua ediyoruz. Efendimiz Aleyhisselam daima kalbimizin baş köşesindedir. Hadis alanında biri 7 yıl diğeri 4 yıl süren projeyi tamamlamanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bugün icazet alan ve alacak tüm ilim yolcularını canı gönülden tebrik ediyorum. Sizlere sevgilerimi sunuyor; hepinizi Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı namazda Başkan Erdoğan'a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan da eşlik etti.

Ayrıca Başkan Erdoğan, Süleymaniye Camii'nde Cuma namazı sonrası Kur'an-ı Kerim 'den Bakara Suresi 1-5. ayetlerini okudu.