Başkan Erdoğan açıkladı: Hedefiniz 2022'nin sonunda yeni bir Ayder!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Çalışmalar ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Erdoğan, ''Önce altyapıyı sonra konutları bitireceğiz. Hedefiz 2022'nin sonunda yeni bir Ayder'' dedi.

Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulunduktan sonra vatandaşların taleplerini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Çok çok güzel bir gelişme görüyorum. Hedefimiz 2022 yılının sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkarmak.

Yeni Ayderimiz alt yapısı ile restoranları ile özellikle havalimanın da bitişi ile beraber buraya geliş gidişler gerek yurt için gerekse yurt dışı çok daha fazlalaşacaktır. Kayak turizmine yönelik de çalışmalar devam ediyor. Tüm bunlarla beraber burada kollektif bir anlayış sağlayacağız

Ayder’deki çalışmalar yoğun ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Uzungöl ile ilgili çalışmalar da yoğun bir şekilde devam edecek.

Kaçak yapıların ötesinde bu tamamiyle işgal. Bunların üzerinde de ısrarla duruyoruz. Kimse kusura bakmasın bunların yıkımı mutlaka olacak.

Bu yıkımlarla beraber kimseyi mağdur etmeden bu inşaatların yapımı ile birlikte konutsa konut mağaza ise mağaza neyse bunların haklarını da teslim etmekte hiçbir zaman tereddüdümüz olmayacak

BAŞKAN ERDOĞAN RİZE'DE

Ayrıntılar Güneysu ilçesindeki evinden çıkarak makam aracıyla Güneysu İlçe Stadı’na geçen Başkan Erdoğan, burada kendisini bekleyen helikopterle Ardeşen ilçesine geçti. 

Ardeşen İlçe Stadı’na iniş yapan helikopterden inen Başkan Recep Tayyip Erdoğan bu kez karayolu ile Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası’na gitti. Ayder Yaylası yolunda duran ve yol kenarında mısır satan köylü kadın ve eşi ile sohbet eden Erdoğan, haşlanmış mısır satın alarak ödemesini de kendisi yaptı. Erdoğan, kendisini takip eden basın mensuplarına da mısır ikram etti.