Başbakan Yıldırım acıyı paylaştı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 Temmuz’daki ‘kanlı darbe’ girişimine karşı ‘demokrasi savaşı’ verirken şehit düşen polis ve asker ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Akdağ, Ankara’da Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç’un ailesiyle bir araya gelirken, Başbakan Binali Yıldırım da acılı aileyi arayarak, destek mesajı verdi.

SONER KAN - ADANA

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 Temmuz’daki kalkışmada şehit düşen asker ve polislerin Adana’daki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Cuntacıların, Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlediği hava saldırısında şehit düşen 25 yaşındaki ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç’un ailesiyle de bir araya gelen Bakan Akdağ, yürekteki acıyı paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım da şehit ailesini arayıp, “Yanınızdayız” mesajını verdi.

 
ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİ

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Adana’ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kentteki sağlık yatırımlarını yerinde inceledi, kurmaylarıyla toplantı yapıp, genel bir durum değerlendirmesinde bulundu. Bakan Akdağ, kentteki temasları kapsamında 15 Temmuz’daki ‘kanlı darbe’ girişimine karşı ‘demokrasi mücadelesi’ veren ve bu uğurda şehit düşen asker ve polislerin Adana’daki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.


 
ACILI AİLEYE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Akdağ, beraberindeki Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve AK Parti Adana milletvekilleriyle birlikte ilk olarak, 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Kışlası’nda darbecilere müdahale esnasında 28 yaşında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine’nin merkez ilçe Seyhan’a bağlı İsmet Paşa Mahallesi’ndeki babaocağını ziyaret etti. Akdağ, ailenin acısını paylaşarak, bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu.    
 
BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN TELEFON

Akdağ, daha sonra Ankara’da Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen hava saldırısında şehit düşen 25 yaşındaki ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç’un Çukurova’ya bağlı Belediye Evleri Mahallesi’ndeki evini ziyaret ederek, ailesine taziyede bulundu. Ziyaret esnasında Başbakan Binali Yıldırım da acılı aileyle telefonla görüşerek, kendilerine bir kez daha başsağlığı diledi. Akdağ, son olarak da Ankara’da Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit düşen 24 yaşındaki polis memuru Yunus Uğur’un ailesine taziyede bulundu.