Balyaları paylaştılar

Başkan Erdoğan, CHP'nin HDP/DEM işbirliği ve İstanbul'da ortaya çıkan para sayma görüntülerine işaret ederek “Bunlara ülke teslim edilir mi” diye sordu.

Başkan Erdoğan, Konya mitinginde CHP'yi şu sözlerle eleştirdi: "Demet demet dolarları, avroları topluyorlar. Şunların haline bak. Bunlara ülke teslim edilir mi?"

Başkan Erdoğan, seçim çalışmalarını Konya'da sürdürdü. Kılıçarslan Kent Meydanı'nı dolduran 110 bin kişiye seslenen Başkan Erdoğan, "Girdiğimiz her mücadelede Konya'yı dimdik yanımızda bulduk. Sizler bu duruşunuzla meselenin sadece seçim, sandık değil, asıl meselenin kutlu bir davanın sancağını yüceltmek olduğunu tüm dünyaya gösterdiniz" dedi.

SALDIRILARA SET ÇEKTİK

Demokrasi reformlarını hayata geçirdiklerini aktaran Erdoğan, "Yasaklarla, baskılarla, zulümlerle geçen uzunca bir dönemi sona erdirdik. Bunlarla kalmadık. Ülkemize yönelik sayısız saldırının önüne set çektik. Sayısız tehdidi bertaraf ettik. Emperyalistlerin hedefindeki Türkiye'yi terörden, gizli, açık ambargolara kadar nice tuzaklardan kurtardık. Geldiğimiz noktada artık her bakımdan yeni bir seviyeye çıkma, dünyanın en büyük ekonomileri, önde gelen siyasi güçleri arasına girme safhasındayız" şeklinde konuştu.

DEM'LE GİZLİ İŞBİRLİĞİ

6'lı masayı hatırlatan Erdoğan, "Şimdi ne alemdeler? Şu anda parlamentoda bile yerleri yok. Hepsinin sonu hüsran oldu, milletin gönlünde de kaybettiler"dedi. CHP ile DEM'in gizli saklı bir işbirliği halinde olduğunu kaydeden Erdoğan, şunları aktardı: "DEM yönetimi emirle hareket ediyor. Nereden, Kandil'den. Bu 2 partinin kurduğu sinsi oyuna, katılan başka aktörler de var. Bu figüranların tek görevi CHP–DEM ittifakının değirmenine su taşımaktır. Sırtını konjonktüre dayamaktan başka sermayesi olmayanların akıbeti, yeni konjonktürle silinip gitmektir."

'ŞUNLARIN HALİNE BAK'

Başkan Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin ise şu eleştirilerde bulundu: "Bu ara ne yapıyor? Demet demet dolarları topluyorlar, avroları topluyorlar ve paylaşıyorlar. Şunların haline bak yahu. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?"

İSTANBUL'U HIRSIZLARIN ELİNDEN KURTARALIM

Konya'ya 21 yılda 372 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptıklarını belirten Erdoğan, "Eser ve hizmet siyasetinde elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz. Kulu Devlet Hastanesi'nin bu çarşamba hasta kabulüne başlayacağının müjdesini de veriyorum. İBB adayımız Murat Kurum, Konyalı. İstanbul'da ne kadar Konyalı varsa hepsini seferber edeceksiniz. Size inanıyorum, siz de bana inanıyorsunuz. Bu hırsızların elinden kurtaralım" ifadelerini kullandı.

KONYA'DA 110 BiN KiŞiYE HiTAP ETTi

Başkan Erdoğan, Konya Kılıçarslan Meydanı'nı dolduran on binlerce vatandaşa hitap etti.

Erdoğan, partisinin Konya'daki Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitingine katıldıktan sonra Mevlana Türbesi'ni ziyaret etti.

İSRAİL YALNIZ DEĞİL, DENKLEM BAMBAŞKA!

Başkan Erdoğan, İstanbul'daki 'Kadim Dostlar İftarı'nda konuştu: "Gazze'de son asrın en vahşi soykırımlarından biri yaşanıyor. Batılı ülkelerin münafıklığı, Gazze'yi dünyanın en büyük çocuk ve kadın kabristanına çevirdi. İsrail'in sadece İsrail olmadığını, gerisindeki Amerika'sıyla, İngiltere'siyle, Almanya'sıyla, Fransa'sıyla, daha onlarca destekçisiyle bambaşka bir denklemi ifade ettiğini görmeyenin aklına da vicdanına da şaşarız."

BALYA BALYA PARA SAYANLAR SANDIKTA HESAP VERECEK

MHP lideri Bahçeli, CHP'deki 'para sayma' skandalına tepki göstererek, "Ofiste balya balya para sayan CHP yönetimi, DEM'le organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecek" dedi.

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti. "Ülkeye Sevda Ülküye Yemin", "Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte", "Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk" temalarıyla gerçekleşen kurultayda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1295 delegenin tümünün oyunu alarak 11. kez genel başkan seçildi.

CHP REHİN ALINDI

Türkiye'de bir muhalefet bozgunu yaşandığını aktaran Bahçeli, CHP'nin, terör örgütü PKK'nın siyasallaşmasını misyon edindiğini, demlenerek rotasını kaybettiğini, bu suretle bölücü korsanlar tarafından rehin alındığını ifade etti. Çanakkale'yi geçemeyenlerin bu defa Türkiye'yi topyekun geçmek için çırpındığını belirten Bahçeli, "Bölücülere, teröristlere taviz vermeyeceğiz. Muhalefet iflah olmaz derecede hastadır. CHP, üçüncü dünya ülkelerindeki muhalefet partilerinden çok daha aşağıdadır. CHP mayına basmış, siyasi seçenek olmaktan uzaklaşmıştır" eleştirisinde bulundu.

CHP'ye eleştirisini sürdüren Bahçeli, "Çekmeköy'de seccade, Ataşehir'de zikirmatik dağıtan, insanımızın ekonomik durumunu sömürürken ofislerde utanmadan, sıkılmadan balya balya para sayan CHP yönetimi, ne yapsa beyhudedir. Zira DEM'lenip PKK ile kent ittifakı maskesi altında organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir. CHP'yi Saraçhane'den yöneten zat için veda vakti gelip çatmıştır" tepkisinde bulundu.

'MİLLETİ YALNIZ BIRAKAMAZSINIZ'

Bahçeli, "Bu benim final seçimim" diyen Başkan Erdoğan'a şu çağrıyı yaptı: "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Bunun için Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." Erdoğan da kurultaya gönderdiği mesajda, "Ülkemizin güvenliği için Cumhur İttifakı çatısı altında MHP ile yol yürüyoruz" mesajını verdi.