Balıkesir'de şaşırtan operasyon: Uyuşturucu hapları lavaş ekmeğe sarmışlar

İzmir'den Balıkesir'e çok miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan narkotik ekipleri, Edremit'te durdurduğu araçta çiğ köfte paketinde lavaş ekmeğe sarılı çok sayıda ecstasy hap ele geçirdi.

İHA

Balıkesir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlar ile Mücadele Grup Amirliği, İzmir'den Edremit ilçesine çok miktarda ecstasy ve çeşitli uyuşturucu madde getirileceği ihbarını aldı. Edremit'te durdurulan araçın torpidosunda çiğ köfte paketinde bulunan lavaş ekmekleri arasında sarılı çok miktar ectasy hapı ele geçirildi.

İHA'da yer alan habere göre, uyuşturucu tacirleri narkotik kopeklerden korunmak için 492 adet uyuşturucu hapı çiğ köfte paketi içinde lavaş ekmekleri arasında sardığı öğrenildi.

Köpeklerin çiğ köfte kokusu yüzünden uyuşturucuyu bulamayacağı düşüncesi işe yaramadı.

Özel eğitimli Cash kısa sürede araç torpidosunda çiğ köfte paketinde bulunan lavaş ekmekleri saralı çok miktarda ecstasy hapı tespit etti.

Yapılan aramada araçta ve şahısların üzerinde 492 adet ecstasy hap, 1.40 gram esrar, 1.05 gram bonzai ve suçtan elde edildiği düşünülen 725 lira ele geçirildi. M.Y ve K.S isimli iki şahıs gözaltına alındı.