Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na tepki: Buna yalancılık demek yetmez, bunun adı şizofrenidir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı ve Anayasa'nın ilk 4 maddesine yönelik sözlerini inkar ettiği paylaşımına tepki gösterdi. Varank resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Terör örgütü propagandası yaptığı için kapatılan İMÇ TV'de söyledikleri hala arşivlerde duran birisinin bu tiviti atabilmesi için profesyonel yalancı olması yetmez; bunun adı şizofrenidir…'' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Anayasa'nın ilk 4 maddesine yönelik sözlerini inkar etmesine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü propagandası yaptığı için kapatılan İMÇ TV'de "anayasayı da değiştirelim" sözlerinin yer aldığı kesite de yer veren Varank şu ifadeleri kullandı:

"Terör örgütü propagandası yaptığı için kapatılan İMÇ TV'de söyledikleri hala arşivlerde duran birisinin bu tiviti atabilmesi için profesyonel yalancı olması yetmez; bunun adı şizofrenidir..."