Bakan Varank'tan esprili paylaşım: Fotoğrafı bununla değiştirmeniz boy standartları açısından daha uygun olacaktır

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında okullarda hijyenle ilgili imzalanan iş birliği protokolünün ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından bugün bir paylaşımda bulundu. ''Milli standardizasyon kuruluşumuz TSE ile emek vermekten gururluyuz'' diyen Varank, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la tanıtım sırasında çekilen bir fotoğrafa da esprili bir şekilde gönderme yaparak şu notu düştü: Paylaşımınızdaki fotoğrafı bununla değiştirmeniz boy standartları açısından daha uygun olacaktır. Teşekkürler.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, okullarda koronavirüs salgını nedeniyle uygulanacak temizlik kurallarını belirleyen 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Klavuzu'nu tanıtarak, iş birliği protokolünü imzaladı.  Bakan Varank, imzalanan protokolün ardından bugün bir paylaşımda bulundu. 

Bakan Varank, "Çocuklarımızın sağlığını ilgilendiren böyle bir konuda paydaş olmaktan, milli standardizasyon kuruluşumuz TSE ile emek vermekten gururluyuz" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la tanıtım sırasında çekilen bir fotoğrafa da esprili bir şekilde gönderme yapan Bakan Varank, fotoğrafın altına şu notu düştü:

"Paylaşımınızdaki fotoğrafı bununla değiştirmeniz boy standartları açısından daha uygun olacaktır. Teşekkürler." 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın esprili paylaşımına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter hesabından şu sözlerle yanıt verdi:

Ben arka sıradaki öğrenciyi, siz ön sıradaki öğrenciyi temsil ediyorsunuz sayın bakanım. Her şey çocuklarımız için. İşlem tamam:)