Bakan Kurum'dan Özgür Özel'e sert sözler: Tavsiyem İzmir'e bak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Başakşehir'de ''Sosyal Konut ve Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim Töreni''nde konuştu. Deprem konusundaki sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, ''Sen bir yere sahip çıkmak istiyorsan tavsiyem İzmir'e bak” sözlerini kullandı. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Başakşehir'de "Sosyal Konut ve Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.

Bakan Kurum, deprem bölgelerinde canla başla mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Ne söz verdiysek onu yapmak için el ele verdik. Onun için Elazığ'ın Karamurat'ı, Malatya'nın hemşerisi, Kahramanmaraş'ın evladı olduk." dedi.

" ORALARA GELİP SELFİE ÇEKİP AYRILANLARDAN DEĞİLİZ"

Kurum, ""Hatay sahipsiz değildir. Hatay bize emanettir. Oralara gelip selfie çekip ayrılanlardan değiliz. Verdiğimiz sözleri tutmak için çalışıyoruz. Hiç kimsenin yersiz tartışmalarla bu mücadelemizi baltalamasına müsaade etmeyiz!" ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in deprem bölgeleri konusunda söylediği sözlere sert tepki verdi.

"SEN BİR İŞİ MESELE YAPMAK İSTİYORSAN, ÖNCE İZMİR'İ ŞAHSİ MESELEN HALİNE GETİR"

Kurum, " Sen bir işi mesele yapmak istiyorsan, önce İzmir'i şahsi meselen haline getir. Sen bir yere sahip çıkmak istiyorsan tavsiyem İzmir'e bak. İzmir Körfezi bugün çürüyor. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, havaya bakıp ıslık çalıyor. İzmir'in sorunlarını çözmek adına masaya oturun, bizim uzattığımız eli sımsıkı tutup İzmir'in geleceği için ne yapabilirizin derdinde olun." dedi.