Bakan Fidan'dan Moskova'da peş peşe görüşmeler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ toplantısına katılmak için bulunduğu Rusya'nın başkenti Moskova'da bir dizi önemli görüşme gerçekleştirdi.

AA-IHA_DHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ toplantısına katılmak için bulunduğu Moskova'da önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

AHISKA TÜRKLERİNİN TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

Bakan Fidan, Ahıska Türklerinin temsilcilerini kabul etti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya'nın Nijniy Novgorod ketinde yapılacak BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Rusya'da temaslarına başladı. Bakan Fidan, başkent Moskova'da Ahıska Türklerinin temsilcilerini kabul etti.

Bakan Fidan, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında yarın yapılacak BRICS+ oturumuna katılacak.

ŞOYGU İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya geldi.

Bakanlığın X sosyal medya hesabından, Fidan'ın temaslarına ilişkin paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova'da bir araya geldi." ifadesi kullanıldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, görüşmede, Suriye, Gazze'deki durum, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış müzakereleri ve Ukrayna'daki gelişmeler ele alındı.

RTİB ETKİNLİĞİNE KATILDI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya'nın başkenti Moskova'da, Rus-Türk İş İnsanları Birliğinin (RTİB) düzenlediği etkinliğe katıldı.

Bakanlık, Fidan'ın Moskova'daki temaslarına ilişkin X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Moskova'da Rus-Türk İş İnsanları Birliğinin düzenlediği etkinliğe katıldı." ifadesine yer verildi.