Bakan Bolat'tan Platin İş Kitapları Ödül Töreni paylaşımı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Platin İş Kitapları Ödül Töreni'ne ilişkin mesaj yayımladı. Ödül töreninde de konuşan Bakan Bolat, törene ilişkin yayımladığı mesajda ''İş dünyamızda niteliksel ve niceliksel anlamda kültür oluşturmada büyük katkıları bulunan yazarlarımıza teşekkür ederim. Platin Dergisi ve Türkmedya çalışanları ile birlikte bu anlamlı organizasyonda emeği geçen ve ödül alan herkese tebriklerimi iletiyorum.'' dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Platin İş Kitapları Ödül Töreni'ne ilişkin mesaj yayımladı.

Bakan Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Platin İş Kitapları Ödül Töreni'ne katılarak iş dünyamızın önemli isimleri ve iş dünyası temalı kitap yazarlarıyla bir araya geldik.

Fikirlerin, çalışmaların, değerlendirmelerin yazıya dökülmesi, yazıya döküldükten sonra bunların okuyucuya ulaştırılması büyük emek gerektiren bir süreçtir. Bu bakımdan, Türk yazın dünyasının her bir ferdinin emekleri, ülkemizin fikri ve entelektüel anlamda da ileri gitmesi ve bu alanda dünyanın en önde gelen ülkelerinden olması için çok kıymetlidir.

Bu kapsamda, iş dünyamızda niteliksel ve niceliksel anlamda kültür oluşturmada büyük katkıları bulunan yazarlarımıza teşekkür ederim. Platin Dergisi ve Türkmedya çalışanları ile birlikte bu anlamlı organizasyonda emeği geçen ve ödül alan herkese tebriklerimi iletiyorum.