Bakan Albayrak'tan 'müjdeler olsun' paylaşımı

Tüm Türkiye Başkan Erdoğan'ın 'müjde' paylaşımına kitlenmişken Bakan Albayrak'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından #MüjdelerOlsun etiketiyle bir paylaşım yaptı. Bakan Albayrak bu mesajın ardından dikkat çeken bir paylaşımda daha bulundu. Bakan Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'le ''Haydi Bismillah.. #MüjdelerOlsun'' mesajıyla fotoğraf paylaştı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjde merak konusu oldu. Bakan Albayrak Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bakan Albayrak yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes,

Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!

#MüjdelerOlsun

İLK FOTOĞRAF GELDİ

 Bakan Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'le "Haydi Bismillah.. #MüjdelerOlsun" mesajıyla fotoğraf paylaştı 

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

#MüjdelerOlsun bugün #BüyükTürkiye için önemli bir gün! Bir rüya gerçek oluyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın liderliğinde ülkemizde hamdolsun yeni bir sayfa daha açılıyor.

BAKAN SELÇUK'TAN '#MÜJDELEROLSUN' PAYLAŞIMI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Twitter'dan Başkan Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak, "Hayalleri gerçeğe dönüştüren lider @RTErdogan. Zaman geçmek bilmiyor #MüjdelerOlsun" notunu paylaştı.

VALİ YERLİKAYA: HEYECANIMIZ ARTIYOR

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cuma namazı sonrası Twitter'dan #MüjdelerOlsun notuyla yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan büyük müjde öncesi #Eyüpsultan'da. Zaman yaklaşıyor. Heyecanımız artıyor." ifadelerini kullandı.