Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır.'' dedi. Bahçeli'nin bu destek mesajına sosyal medyadan yanıt veren eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Ülkemize, devletimize ve milletimize hizmet etmenin şerefini, izzetini bugün bir kez daha bize yaşatan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli büyüğüme saygılarımı sunuyorum.'' açıklamasında bulundu.

İHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi. Bahçeli, "Özellikle bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden Süleyman Soylu'ya yaptığı destek paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"FETÖ, PKK ve gayri meşru çevrelerle derin bağ ve bağlantıları tevsik veya teyit edilmiş köksüzlerin, Sayın Soylu'yu orantısız ve onursuz suçlamaları geçmişte ne kadar doğru işlerin yapıldığını aynısıyla belgelemiştir" diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

SOYLU'DAN YANIT

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarına eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt geldi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Soylu, "Ülkemize, devletimize ve milletimize hizmet etmenin şerefini, izzetini bugün bir kez daha bize yaşatan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli büyüğüme saygılarımı sunuyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.. Allah razı olsun" dedi.