Bahar Candan'dan Aleyna Tilki hakkında kavgada söylenmeyecek sözler: En büyük keko sensin

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programa konuk olan Aleyna Tilki, 'Keko ve maço erkek istiyorum' sözleri ile dikkat çekerken İşte Benim Stilim yarışmasıyla yıldızı parlayan Bahar Candan'dan sert açıklama geldi. Tilki'yi hedef alan Candan, 'Aleyna sen bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük kekosusun. Senin çıkacağın adam sana entelektüel zevkler katmalı. Hatta o kişi mümkünse seni İngilizce öğrenmek için Amerika yerine sanatsal aktivitelerin bol, diskoların az olduğu bir ülkeye yollasın. Bu sayede sanatını geliştirebilirsin' dedi.

Çıkardığı İngilizce şarkı ile adından söz ettiren genç popçu Aleyna Tilki, katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programında bir erkekte aradığı kriterleri sıraladı. Tilki, 'Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak' ifadelerini kullanmıştı.

İşte Benim Stilim yarışması ile yıldızı parlayan Bahar Candan, Aleyna Tilki'nin 'keko' açıklamasının ardından sert ifadeler kullandı.

Snob Magazin'e konuşan Candan, 'Aleyna sen bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük kekosusun. Senin çıkacağın adam sana entelektüel zevkler katmalı. Hatta o kişi mümkünse seni İngilizce öğrenmek için Amerika yerine sanatsal aktivitelerin bol, diskoların az olduğu bir ülkeye yollasın. Bu sayede sanatını geliştirebilirsin.

Hem maçoyu falan boş ver sen! Eğitimli ve üniversite mezunu olmak şart. Şeyma Subaşı'nın izinden giden Aleyna Tilki ve onun gibiler, başka ülkeye çok meraklıysanız üniversiteyi bitirip gidin. Bari size beyin göçü desinler.' dedi.