Ayasofya Meydanı'nda Filistin'e destek mitingi... Gazze için tek yürek!

Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için Beyazıt Meydanı'ndan Ayasofya Meydanı'na protesto yürüyüşü gerçekleşti.

AA

Filistin davasının önderlerinden İsmail Haniye'nin şehadeti öncesi yaptığı çağrı üzerine STK'lar Ayasofya Meydanı'nda bir araya geliyor. Filistin Dayanışma Platformu çağrısıyla buluşan STK'lar, şehadete eren ve İsrail zindanlarda tutulan kardeşleri için tek yürek.

Filistin'e Destek Platformu öncülüğünde düzenlenen "Şehit Heniyye'den son çağrı" etkinliği için binlerce kişi Ayasofya Meydanı'nda toplandı.

Sivil Toplum Kuruluşları, Hamas Lideri İsmail Haniye'nin vasiyeti üzerine bugün Filistin'e destek amacıyla meydanlarda toplandı.

Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde bir araya gelen STK'lar ve gönüllüler Filistin'de yaşananların son bulması için Ayasofya Medyanı'nda Filistin halkına destek için buluştu.

KUR'AN TİLAVETİ İCRA EDİLDİ!

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Ayasofya Meydanı'nda protesto gösterisi düzenleniyor. Bu kapsamda Kur'an tilaveti icra edildi.

ŞEHİT HANİYE'DEN SON ÇAĞRI'

Alçak bir suikastla şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, 3 Ağustos Cumartesi günü için tüm Arap, İslam ve dünya ülkelerini, Gazze halkına ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli esirlere destek olmak adına meydanlara inmeye çağırmıştı.

Haniye'nin kısa zaman önce yaptığı Filistin halkına destek çağrısı üzerine bugün saat 18.30'da İstanbul'da Ayasofya Meydanı'nda gerçekleştirilecek Filistin'e destek mitingi için on binlerce kişi bir araya geldi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve gönüllüler, Filistin Dayanışma Platformun öncülüğünde Filistin'e destek için Ayasofya Meydanında toplandı.