Son dakika AVM'lere Coronavirüs engeli! İşte AVM açılış kapanış saatleri

AVM'lere Koronavirüs (Coronavirüs) engeli takıldı. Dünya da hızla yayılan ve Türkiye'de de 5 kişide görülen Koronavirüs sonrası AVM'lerin çalışma saatlerinde değişikliği gidildi. Peki, AVM'ler saat kaçta kapanacak? Vatandaşlar AVM çalışma saatleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Çocuk oyun alanlarının da dezenfekte edileceği AVM saatleri hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

AVM açılış kapanış saatleri, vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Türkiye'de görülen Koronavirüs(Coronavirüs)sonrası AVM açılış ve kapanış saatleri değişti. Geçtiğimiz günlerde üniversite ve okulların tatile girmesinin ardından Koronavirüs için önlemler arttırılmaya devam ediyor. Belirli süreler arasında hizmet verecek olan AVM'lerin açılış ve kapanış saatleri merak ediliyor.

AVM ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞİYOR MU?

Koronavirüs’ün Türkiye’de ortaya çıkmasının ardından birçok etkinlik, gösteri iptal edilmiş ve üniverisiteler ve okullar tatil edilmişti. Gelen son dakika bilgisine göre AVM’lerin çalışm saatleri kısaltıldı. Daha önce açılış ve kapanış saatleri 10.00 -22.00 olan AVM’ler artık 12.00 - 20.00 saatlerinde hizmet verecek.

AVM’LER DEZENFEKTE EDİLECEK!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş dün yaptığı açıklamada, "İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ediyoruz. Merdivenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz" demişti.