Atatürk'ü İBB yere vidaladı

İBB'den Ata'ya saygısızlık! Türk parasını vida pulu yaptılar. CHP'li İBB yönetimi Müze Gazhanesi'ndeki aydınlatma direklerinde vida pulu yerine üzerinde ay yıldız ve Atatürk'ün resmi bulunan 25 ve 50 kuruşları kullandı.

İstanbul'da göreve geldiği günden bu yana sürekli olarak skandallarla gündeme gelen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Müze Gazhane'de bulunan Beltur işletmesindeki aydınlatma direklerinde vida pulu yerine üzerinde Atatürk resmi ve ay yıldız bulunan 50 kuruş ve 25 kuruşluk madeni paraları kullandı. Madeni paraların pul yerine kullanıldığını gören vatandaşlar duruma büyük tepki gösterirken, fotoğraf karelerini sosyal medyadan paylaşan bir kişi Türk Lirası'na yapılan saygısızlığı İBB Çözüm Merkezi'ne şikayet etti.

Paranın vida pulu olarak kullanıldığı Müze Gazhane'de, daha önce de duvara sanat diye resmedilen görseller tepkileri beraberinde getirmişti. Söz konusu görselde yer alan figürlerin kamuya açık, çocukların da görebileceği bir alanda olması üzerine vatandaşlar görsellerin derhal kaldırılmasını talep etmişti.