Asgari ücret ne kadar olacak? Başkan Erdoğan, TÜRK-İŞ Başkanı ile görüştü

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, AK Parti Genel Merkezi'nden çıkışında açıklamalarda bulundu. Atalay, ''Belli bir noktaya geldik. Perşembe gününden önce bir sonuca ulaşırız diye ümit ediyorum'' dedi.

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Başkan Erdoğan, Atalay ile bir görüşme gerçekleştirdi. Atalay, AK Parti Genel Merkezi'nden çıkışında açıklamalarda bulundu.

Atalay, Başkan Erdoğan ile 1 saat 15 dakikalık bir görüşme yaptığını belirtti.

Atalay şöyle konuştu:

"Hangi konumdayız kendisine anlatma imkanı buldum. Belli bir yere geldik. Şimdi buradan çalışma bakanlığına gideceğim. Sayın Bakan beni bekliyor. Oradan da bizim arkadaşlarımızla bu akşam hepsini toplayıp bu akşam, yoksa sabah toplantı yapacağız."

Atalay, perşembeyi bulmadan bir neticeye varacaklarını, arzu ettiklerine yakın bir rakam beklediklerini dile getirdi.

Basın mensuplarının, 10 bin lira ile 12 bin lira arasında bir rakamın telaffuz edildiğini hatırlatması üzerine Atalay, "İşi garantiye almadan insanları, toplumu bir beklentiyle sokmanın bir anlamı yok. Ben resmi ağzım TÜRK-İŞ Başkanıyım. Benim söylediğimin yerine gelmesi lazım. Onun için ben Bakan beyle bir kere daha konuşayım. İşi belli bir noktaya getirelim. Umut ediyorum ya yarın en zor en kötü çarşamba günü belli bir yere varırız." ifadelerini kullandı.