Ekrem İmamoğlu'nun 'antrikot tiyatrosu'nun perde arkası... Bakın o kişi kim çıktı!

Ekrem İmamoğlu’nun “antrikot” tiyatrosunun perde arkası gün yüzüne çıktı. Ekrem İmamoğlu’nu sözde karşılayan kişinin İBB çalışanı değil, Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevli olduğu belirlendi.

31 Mart seçimleri öncesinde sergilediği tavrın tamamen dışında bir duruş sergileyen Ekrem İmamoğlu her gün yeni bir skandala imza atıyor.

ANTRİKOT DEĞİL MUSAKKA YİYECEĞİM DEMİŞTİ

Türkiye Ekrem İmamoğlu'nun Musakka tiyatrosunu konuşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yemekhanesi olduğu iddia edilen ancak başkanlık makamının çay ocağı olduğu öğrenilen yerde Ekrem İmamoğlu kendisine yöneltilen bonfile teklifini reddederek "çalışanlarla birlikte musakka yiyeceğim" diyordu.

"HERKESE MUSAKKA, SİZE ANTRİKOT" MİZANPAJI

Sosyal medyada ve CHP'ye yakın yayın organlarında yayınlanan görüntülerde İmamoğlu, "mutfak" denilen bölüme giriyor ve "bugün ne var yemekte" diye soruyor.

Görevliler ise "musakka var, ama size antrikot var" yanıtını veriyor. İmamoğlu ise "olmaz, birine antrikot birine musakka olmaz" diyor.

İMAMOĞLU'NU KARŞILAYAN KİŞİ İBB DEĞİL BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ÇALIŞANI!

İzleyen herkesin kurgu olduğunu anladığı ve sosyal medyada alay konusu olan o videoda Ekrem İmamoğlu'nu karşılayan kişinin İBB çalışanı değil, Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevli olduğu ortaya çıktı. Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevli Coşkun Dilli tarafından karşılanan İmamoğlu, kurgu olduğu anlaşılan bir diyalogla kameralar karşısında şov yapıyordu.

BEYLİKDÜZÜ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREVLİ

Beylikdüzü Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevli olan Coşkun Dilli'nin Ekrem İmamoğlu'nun veda fotoğraflarında da baş köşede olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

MENÜYÜ SORDUĞU YER MUTFAK DEĞİL, ÇAY OCAĞI!

Bu diyalog CHP'ye yakın medya tarafından "ilk icraatı tabldotları eşitlemek oldu" şeklinde servis edildi.

Ancak olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. İmamoğlu'nun girdiği yer aslında mutfak değil, çay ocağıydı.

İMAMOĞLU O GÜN ÖĞLE YEMEĞİNİ LÜKS BALIKÇIDA YEMİŞ!

Bu videoyu izleyenler İmamoğlu'nun mütevazi yaşadığı ve çalışanlar gibi musakka yediğini zannederken gerçek çok farklı çıktı.

İmamoğlu'nun ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi'nde yemek yemediği, İstanbul'un en ünlü balıkçılarından birisine gittiği belirlendi. Cankurtaran'daki lüks balıkçıda resteuran sahibi tarafından karşılanan İmamoğlu'nu yine restoran sahibi İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla ele verdi. Fotoğrafta İmamoğlu'nun ekibi ile mekana giririş yaptığı görülüyor.

(Sabah)