Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde rüşvet operasyonu... Üst düzey iki kişiye tutuklama istendi

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. Genel Sekreter Yardımcısı ile Şube Müdürüne tutuklama istendi.

HABER MERKEZİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlayan soruşturmalar diğer illerdeki belediyelere de sıçradı. Bu belediyelerden biri olan Antalya Büyükşehir Belediyesi hakkında ise yeni bir gelişme yaşandı.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Şube Müdürü tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

OLAY

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen soruşturma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve beraberinde birçok isim 5 Temmuz tarihinde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Muhittin Böcek tutuklanmıştı. Böcek, kararın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmıştı. Belediyeye yönelik soruşturma sürüyor.

Belgeler bir bir ortaya çıktı: CHP'li belediyeden 'bağış' adı altında vurgun

İBB'deki rüşvet ağı çözülüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturmada 3 şüpheli gözaltına alındı