Antalya'da FETÖ'nün hücre evlerine yapılan baskında 7 şüpheli ve çok miktarda para ele geçirildi

Antalya'da yapılan operasyonda, FETÖ'nün hücre evlerinde saklanan örgüt üyesi 7 şüpheli yakalanırken yapılan aramada çok sayıda dijital materyal ile 16 bin 710 lira, 4 bin 200 euro ve bin 840 dolar ele geçirildi.

Muammer Başkan / TürkMedya Ege Temsilcisi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı terör örgütü FETÖ'nün hücre evlerinde saklanan ve aile görüntüsü veren şahısları tespit etti.

Polis ekipler FETÖ'nün hücre evlerine yaptıkları operasyonla 7 şüpheliyi yakaladı. Adreslerde yapılan aramada; çok sayıda dijital materyal ile 16 bin 710 lira, 4 bin 200 Euro ve bin 840 dolar ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüphelinin arasında; Afyon emniyet mahrem imamı Y.O, Afyon eğitim danışmanı Y.O.'nun eşi F.O., Kütahya büyük bölge imamı ve esnaf sorunlusu M.F.A ve Kütahya öğretmenler sorumlusu M.F.A.'nın eşi Z.A. olduğu öğrenildi.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde getirilirken işlemlerin ardından 7 şüphelinin adliyeye sevkedileceği bildirildi.