Antalya'da dehşet! Sokak köpeği bacağını kopardı

Pazarcılık yapan ailesine yardım eden Hasan Basri Kaya, çikolata almak için markete giderken bir köpeğin saldırısına uğradı. Küçük çocuğun bacağının diz üstünde çay tabağı büyüklüğünde et koptu.

İHA

Akşam

Antalya Serik'te pazarcık yapan ailesine yardım eden Hasan Basri Kaya (11), marketten çikolata almak için tezgâhtan ayrıldı. Gölgede yatan 3 sokak köpeğinden biri, yürüyen çocuğa saldırdı; Hasan'ın bacağını ısırarak bir parça et kopardı. Kanlar içinde annesinin ve abisinin yanına kaçan çocuk, özel araçla hastaneye kaldırıldı.

BİR ANDA SALDIRDI

Kuduz aşısı yapılan çocuğun bacağına da 7 dikiş atıldı. Taburcu olan Hasan Basri Kaya, şöyle konuştu: "Ben de hayvanları seven birisiyim. Kedi-köpek görsem su ve mama veririm. Yürürken köpeklerden biri otomobilin altından çıkıp ısırdı. Eğer bu köpeğin sahibi varsa ona, yoksa bu köpeklerin sokaklarda başıboş dolaşmasına izin veren yetkililere hakkımı helal etmiyorum."

KEPÇE GİRECEK DERİNLİKTE ISIRIK

Oğlunun bacağında çay tabağı büyüklüğünde kepçe girecek derinlikte et koptuğunu belirten anne Melek Kaya, o anları şöyle anlattı: "Çocuğumu kanlar içerisinde kopan eti sallanır şekilde görünce çıldırma derecesine geldim. Korkumdan bağıramadım, elimi kolumu dudağımı ısırdım durdum."

Hasan Basri Kaya'nın tedavisi evinde sürüyor.