Antalya ve Bodrum'a yazlıkçı akını başladı

Seyahat yasağının kalktığı 7 ilden biri olan Antalya'ya girişte sağlık kontrolleri yapılıyor. Kısıtlamanın sürdüğü 24 ilden gelenlerden seyahat izin belgesi isteniyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyahat yasağının kalktığı 7 ilden Antalya’ya girişler önceki gece yarısından itibaren başladı. Kent girişlerinde yasağın devam ettiği 24 ilden gelenler için kontroller sürüyor. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kısıtlamanın sürdüğü 24 ilden Seyahat İzin Belgesi olmadan gelenlere idari ceza uygulanacağını açıkladı.

Yasağın kalkmasının ardından Antalya’nın giriş noktalarından olan Döşemealtı’ndaki kontrol noktasında şehirlerarası yük taşıyan TIR’lar ise yoğunluk oluşturdu. Kısıtlamanın kalkmadığı 24 ilden gelenler için kontrolün devam ettiği noktada görev yapan ekipler gelen araçları durdurdu. Kente giren araçlarda bulunan herkesin ise ateşleri ölçülüyor.

BODRUM GİRİŞİNDE SAĞLIK KONTROLÜ

Seyahat kısıtlamasının Muğla’da kaldırılmasıyla birlikte Bodrum’un girişinde yapılan trafik uygulaması en üst seviyeye çıkarıldı. Güvenlik güçleri ilçeye giren araçları tek tek kontrol etti.

Karantinadaki vatandaşa 'doğum günü' sürprizi

Yaşlı çiftin salıncaklı türkülü eğlencesi yüzleri güldürüyor

Muğla'da 2 kişinin öldüğü feci kaza kameralara yansıdı

Polisten 80. yaş günü sürprizi