Antalya Baro Başkanına sert tepki: Zavallı

''Kadir Topbaş'ın ardından Melih Gökçek'i bekliyoruz'' diyen Antalya Baro Başkanı Balkan'a tepkiler çığ gibi büyüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Polat'ın skandal açıklamasıyla ilgili ''İdeolojisine esir olmuş, ölümden medet bekleyecek kadar alçalmış bir zavallı!'' ifadelerini kullandı. Öte yandan söz konusu nefret söylemi ile ilgili baro başkanı Balkan halkında AK Parti Antalya İl Başkanlığınca suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan'ın "Kadir Topbaş'ın ardından Melih Gökçek'i bekliyoruz" açıklamasına sosyal medyadan tepki yağıyor.

"ZAVALLI!"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Twitter hesabından Balkan'a tepki göstererek şunları söyledi:

"Sorsanız demokrattır! Sorsanız insan haklarını savunandır! Sorsanız; başörtülü hakim "tarafsızlığa engeldir"! İdeolojisine esir olmuş, ölümden medet bekleyecek kadar alçalmış bir zavallı! Bu ve benzerlerine bşk diyen, yönetimlerinde olmak için can atan meslektaşlara da bravo!"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu da Twitter hesabından Balkan'ın paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Aşağıdaki zavallıya ithafen:'Erbâb-ı kemâli çekemez nâkıs olanlar. Rencide olur dîde-i huffâş ziyadan.'"

BARO BAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

AK Parti Antalya İl Başkanlığınca, Antalya Baro Başkanı Polat ve paylaşıma yorum yapan avukat Ediz Yoraz hakkında suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.