Ankara'da yine aynı manzara! Sağanak ve fırtına ölüm getirdi

Ankara'da sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafikte aksama yaşandı. Sincan'da fırtına nedeniyle tabela devrildi. Devrilen tabelanın altında kalan bir vatandaş hayatını kaybetti. Son dakika gelişmesinin detayları haberimizde...

AA

Ankara'da sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafikte aksama yaşandı.

Başkentte sağanağa dışarıda yakalananlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi.

Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte yer yer aksama yaşandığı görüldü. Trafiğin yoğun olduğu bazı yerlerde hasarlı trafik kazaları yaşandı.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gök gürültülü sağanağın yerel kuvvetli olması, 2 saatlik periyotta etkili olmasının beklendiğini duyurmuştu.

FIRTINA NEDENİYLE BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sincan ilçesi Menderes Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde yağmurdan korunmak isteyen 2 kişi, 10 metreye 5 metre ölçülerindeki bir tabelanın altına sığındı.

Fırtınanın da etkisiyle yerinden kopan tabela yağmurdan kaçarak sığınan 2 kişinin üzerine düştü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri bir kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı diğer kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ANKARA SELE TESLİM OLDU

Ankara'da sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafikte aksama yaşandı. Ankara'daki son durumu 24 TV Ankara Haber Müdürü Mustafa Daştan, canlı yayında aktardı.

Daştan, "Çankaya'da herhangi bir trafik sorunu yok. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde ve Sincan'da bir problem olduğunu biliyoruz." dedi.

Başkentteki yağış sonrası oluşan sorunlara değinen Daştan, "Aradan geçen onca yıla rağmen hala Başkent aynı sorunları yaşıyorsa, hala Başkent'i 2 saatlik bir sağanak yağış sonrasında biz acı haberler veriyorsak, burada bir önlem alınmadığı da açık bir şekilde ortaya konmuş durumda." ifadelerini kullandı.