Ankara'da kaçak alkol yapıldığı tespit edilen fabrikaya operasyon: 1 şüpheli gözaltına alındı

Kaçak Alkol ve Ticareti İle Mücadele kapsamında Ankara'da bir fabrikaya operasyon gerçekleştirildi. Yapılan baskında 147 litre alkol, 40 litre alkol olduğu değerlendirilen sıvı ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, ürettiği alkolleri satmak için değil kendisi ve ailesi için ürettiğini söyledi. Mersin'de de 850 litre etil alkol ele geçirildi.

DHA-AA

Kaçak Alkol ve Ticareti İle Mücadele kapsamında Ankara'da bir fabrikaya yapılan operasyon sonucu 147 litre alkol, 40 litre alkol olduğu değerlendirilen sıvı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda da 85 litre etil alkol ele geçirildi.

DHA'da yer alan habere göre Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kaçak Alkol ve Ticareti İle Mücadele kapsamında kaçak alkol üretiminin olduğu Ahi Evran Mahallesi Karamanlılar Caddesi üzerinde bulunan bir fabrikaya baskın yaptı.

147 LİTRE ALKOLE EL KONUŞDU

Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmada, piyasaya sürülmeye hazır halde olan 147 litre kaçak alkol, 40 litre alkol olduğu değerlendirilen sıvı ve alkol üretiminde kullanılan çok sayıda malzemeye el konuldu.

KENDİSİ VE AİLE İÇİN ÜRETİYORMUŞ

Operasyonda gözaltına alınan şüpheli Deniz H. verdiği ifadesinde ürettiği alkolleri satmak için değil, kendisi ve ailesi için ürettiğini söyledi. Şüpheli, üretimde kullandığı malzemeleri internetten aldığını ifade etti.

MERSİN'DE ETİL ALKOL OPERASYONU

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, sahte içkiye karşı başlatılan çalışmalar kapsamında, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'ndeki bir depoda arama yapıldı.

Depoda, 5'er litrelik 170 bidona koyulmuş toplam 850 litre sahte olduğu değerlendirilen etil alkol bulundu.