Anatolian Global DMCC yeni yıla hazır

Anatolian Global DMCC, 2020 yılında birçok farklı sektör için tecrübelerini aktarmak üzere Dubai'de kuruldu. İç pazarda olduğu gibi dış pazarda da uzmanlığını kullanarak kalkınmayı ve gelişmeyi gözeten, kazanma potansiyeli olan sektörlere yatırımı amaçlayan, hedefler doğrultusunda istikrarlı büyümeyi strateji olarak belirleyen bir şirket olarak öne çıkan Anatolian Global DMCC, finanstan eğitime, inşaattan prodüksiyona kadar pek çok farklı iş alanında yatırımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Eğitim alanında çeşitli lojistik destek hizmeti sağlayan şirket, finans sektöründe de yatırım danışmanlığı ile iş ortaklarına çözüm sağlıyor.

Anatolian Global DMCC, dış pazarda geniş kitlelere ulaşan bir alışveriş platformuyla adından söz ettirirken, ziyaretçilerine online alışveriş imkanı sunan bu platform geniş ürün yelpazesiyle de dikkat çekiyor.

"HABERSİZ KALMAYIN"

Habercilik sektöründe de "Anatolian Haber" ismiyle sahne almaya hazırlanan şirket bu yöndeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Doğru ve tarafsız haberciliği esas alan anlayışa sahip olan Anatolian Haber, yeni yılın ilk günlerinde kullanıma açılacak interneti sitesi ve sosyal medya hesaplarıyla internet kullanıcılarına "habersiz kalmayın" diyecek. Bu bağlamda Anatolian Global DMCC Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karasoy 2023 hedeflerini anlattı.

Doğru ve tarafsız haberciliği esas alan anlayışa sahip olduklarını belirten Karasoy, internet sitesinin ve sosyal medya hesaplarının bu anlayışla oluşturulacağını aktardı. Şirketin bu atılımı sayesinde internet kullanıcıları doğru bilgiye, yaratıcı görsel tasarımlara, özgün ve tarafsız içeriklere en kısa zamanda hem sosyal medyada hem de internet sitesinden ulaşabilecek.

"YIL SONUNA KADAR HEDEF TELEVİZYON KANALI"

İnteraktif bir internet haberciliği üzerinde durulan Anatolian Haber'in teknoloji çağının trendlerini takip eden hatta trend oluşturacak sosyal medya hesapları olacak. Video haberciliğin önemini vurgulayan Serdar Karasoy, 2023 yılının sonuna kadar da hedeflerinin çok izlenen ulusal kanallarla birlikte anılan bir televizyon kanalı oluşturmak olduğunu vurguladı.

Serdar Karasoy ayrıca şirket olarak çalışmalarını yürüttükleri bir başka sektör olan otomotivde de 2023 yılı için düşüncelerini paylaştı. Araç piyasasında hızlı dalgalanmaların meydana geldiğini ve bunun birçok sebebinin olduğunu aktaran Karasoy, bunun en büyük sebebinin ise 'global çip krizi' olduğunu vurguladı. Bunun yanı sıra değişen döviz kurlarının da büyük bir problem olduğunu söyleyen Serdar Karasoy, bu konunun önümüzdeki yıl otomotiv sektöründe belirleyici olacağı konusunda uyarıda bulundu.

İkinci el araçlara talebin artmasına rağmen alış ve satış işlemlerinin beklentinin altında kaldığını hatırlatan Serdar Karasoy, bunun sebebini ise ikinci el araç fiyatlarının yüksek olmasına bağlıyor ve 2023'te de bu fiyatların düşmesini beklemiyor.

Bunların yanı sıra halihazırda çalışmalarının sürdüğü diğer tüm sektörlerde büyümeyi hedefleyen Anatolian Global DMCC, geçmişten gelen tecrübesini kullanarak 2023'te de iş ortaklığını artırmayı hedefliyor.

Sağlık sektöründe yeni projeler planlayan şirket, önümüzdeki dönem için özel bir hastanenin kurulumu hazırlığında. Finans sektöründe de yatırım danışmanlığı portfolyosunu genişletmeyi planlayan Anatolian Global, eğitim alanında da yatırımlarını artırmayı amaçlıyor.