Amcası diye aldığı cenaze kadın çıktı! Bir de aileyi suçladılar

Vefat eden Mahmut Paşa Gümüş'ün ailesi, yıkamak için açtıkları cenazenin bir kadına ait olduğunu fark etti. Kadınla erkeğin cenazesini karıştıran morg görevlisi, “Neden teşhis etmeden aldınız” diyerek kendini savundu!

Akşam

SONER KAN

Adana'da böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Mahmut Paşa Gümüş (63) hayatını kaybetti. Gümüş Ailesi, hastane morgundan teslim aldıkları cenazeyi toprağa vermek üzere Buruk Mezarlığı'na götürdü. Veysel Gümüş (45), amcasının cenazesini yıkamak için ceset torbasını açtığında bir kadınla karşılaştı.

BİR DE AİLEYİ SUÇLADILAR!

Şoke olan aile, durumu Seyhan Devlet Hastanesi'ne bildirdi. Hastane çalışanları hatanın farkına vardı; cenazenin Nurşen Yıldız'a ait olduğu ortaya çıktı. Morga geri getirilen cenaze teslim edildi. Bu sırada cenaze aracının şoförü ve morg görevlileri aileye, "Niye teşhis etmeden cenaze alıyorsunuz" deyince tartışma çıktı; araya güvenlik görevlileri girdi. Mahmut Paşa Gümüş'ün naaşı bu kez teşhis edilerek alındı, gözyaşları arasında defnedildi.

Veysel Gümüş amcasının cenazesini teşhis ederek teslim aldı.

DİĞER AİLE DE MERHUMEYİ ARIYORDU

Morg görevlisinin cenazeleri karıştırma ihtimalinin aklına gelmediğini belirten Veysel Gümüş, "Ceset torbasını açınca ne yapacağımızı şaşırdık. O kadının ailesi de hastanede cenazeyi bekliyor ama ortada cenaze yok. Konuyu yargıya taşıyacağız. Hastane görevlisi bizimle dalga geçti" diye konuştu.