Hastanın hayatını riske atmışlardı! Ambulans magandaları yakalandı

Kadıköy'de, seyir halindeki ambulansın önünü keserek içindeki hastayı kontrol eden motosikletteki 2 şüpheli yakalandı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Bostancı Köprüsü istikametinde, motosikletteki 2 kişinin ambulansı durdurarak içinde hasta olup olmadığına baktığı görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, yaptığı çalışma sonucu motosikletteki kişilerin kimliklerinin M.T. ile E.B. olduğunu belirledi.

Kadıköy'de motosikletle ambulansın önünün kesilmesine ilişkin iki kişi yakalandı

Maganda pandemisi

ŞOFÖRLE TARTIŞIP, HASTAYI GÖRMEK İSTEMİŞLERDİ

Bostancı yan yolda meydana gelen olayda, bir belediyeye ait hasta nakil ambulansının önü motosikletli iki kişi tarafından kesilmişti.

Siren çalarak hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulans şoförü ile tartışan trafik magandaları "Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek içerde bulunan hastayı görmek istemişlerdi.

Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü çaresiz kalınca aracın yan kapısını açarak içerde bulanan hastayı göstermek zorunda kalmıştı.

Bakan Koca duyurdu: Yasa peşlerinde!

"YASA PEŞLERİNDE"

Olayla ilgili görüntüleri paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul Kadıköy'de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde" ifadelerini kullanmıştı.