Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kemal Kurt kimdir?

Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt yoğun bir şekilde araştırılan isimlerden oldu. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile birçok ilde İl Emniyet Müdürü değişti. Edirne Emniyet Müdürü olarak görev yapan Kemal Kurt Amasya Emniyet Müdürü olarak atandı. Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt kimdir? Ali Kemal Kurt kaç yaşında, nereli?

Ali Kemal Kurt, Amasya İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Bu sebeple, Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt kimdir? Ali Kemal Kurt kaç yaşında, nereli? gibi sorular gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

AMASYA EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ KEMAL KURT KİMDİR?

Ali Kemal Kurt, 1967 yılında Osmaniye'de doğdu. 1989 yılında Polis Akademisinden mezun olarak Komiser Yardımcılığı rütbesiyle Emniyet Teşkilatında göreve başladı.

1989-1999 Yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığında,1999-2003 Yılları arasında Mardin Emniyet Müdürlüğünde, 2003-2010 Yılları arasında Gemlik İlçe Emniyet Müdürü. 2010-2012 Yılları arasında Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2012 Yılında 1. Sınıf emniyet Müdürlüğüne terfi etti ve Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı. 7 Ocak 2014 tarihli kararname ile Niğde İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken 19 Ağustos 2017 tarihli Kararname ile ilimize atanarak Edirne İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlamıştır. İngilizce ve Fransızca bilen İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan kimdir? Mehmet Aslan kaç yaşında, aslen nereli?

Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir? Engin Dinç kaç yaşında, aslen nereli?

Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan kimdir? Kenan Aydoğan kaç yaşında, aslen nereli?