Altun: Soykırımla ilgili en son konuşacak kişi Netanyahu'dur

İletişim Başkanı Altun'dan, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Başkan Erdoğan ile ilgili açıklamasına tepki: “Netanyahu, soykırımla ilgili herhangi bir şey söyleyebilecek son kişidir.”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

Netanyahu'nun, soykırımla ilgili konuşacak son kişi olduğunu belirten Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Sivillere karşı işlediği savaş suçlarını, dünyaya nefsi müdafaa olarak yutturma konusunda ustalaşmıştır. Dünya onu durduramasa da tarih onu savaş suçlusu olarak yargılayacaktır" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin terörle mücadelesi hakkında konuşacak en son kişinin de Netanyahu olduğunu vurgulayan Altun, şöyle devam etti:

"Ahlaktan bahsedecek en son kişi, Netanyahu'dur, dikkatleri savaş suçlarından uzaklaştırmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a saldırarak kimseyi kandıramaz. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Netanyahu dünyaya ne kadar yalan söylerse söylesin adalet için mücadele etmekten vazgeçmeyecektir. Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz."