Ali Asaf için balon kardeşliği

Kanseri yenen 4 yaşındaki Ali Asaf'ın balon uçurma hayali binlerce insanı Sancaktepe'de bir araya getirdi. Rengarenk balonlar Ali Asaf için gökyüzüne bırakıldı.

AYŞENUR DÜLGER

İstanbul'un Sancaktepe'de yaşayan Demir ailesi oğulları Ali Asaf Demir, henüz 8 aylıkken üzücü bir haber aldı. Lösemi teşhisi konulan ve yaklaşık 3 sene zorlu bir tedavi süreci geçiren Ali Asaf, 4 yaşında tamamen kanserden kurtuldu. Aile büyük sevinç yaşarken baba Samet Demir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda herkesi mutluluklarına ortak olmaya çağırdı.

Baba Demir, "Arkadaşlar bizim fazla çevremiz yok. Oğlum kanseri yendi, balon uçurmak istiyor. Gelir misiniz?" dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Baba Demir'in sosyal medyadaki çağrısına destek çığ gibi büyüdü. Kısa sürede binlerce kullanıcı, Sancaktepe Belediyesi önünde pazar günü saat 14.00'de balonlarla buluşmak üzere sözleşti. İstanbul'un dört bir yanından hatta il dışından bile balonlarını alan destekçiler dün Sancaktepe'de buluştu. Çığ gibi büyüyen destekte on binlerce kişi Ali Asaf'ı yalnız bırakmadı.

Sancaktepe'de balonlu motosiklet ve araçlar konvoy oluşturdu. Renkli balonlarla bir araya gelen vatandaşlar, Ali Asaf'ın bu mutlu gününe ortak oldu. Toplanan kalabalığı gören baba Samet Demir gözyaşlarını tutamadı.

KOCAMAN BİR AİLE OLDUK

Kalabalık karşısında duygulanan Baba Samet Demir, "Birkaç kişi gelir diye düşündük. Halkımız yalnız bırakmadı" dedi. Anne Esra Demir ise "Bize kocaman bir aile olduğumuzu hissettirdiler. Aileler umutlarını hiç kaybetmesin, umut her zaman var" diye konuştu.