Aleyna Çakır olayının şüphelisi Ümitcan Uygun'un ağabeyinden tehdit

Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili hakkında dava açılan Ümitcan Uygun, geceyi beraber geçirdiği Esra Hankulu da yatağında ölü bulundu. Uygun, gözaltına alınırken, ağabeyi Esra Hankulu'nun ölümünün ardından instagram hesabından tehditler savurdu.

Aleyna Çakır olayının baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu.

Ankara Mamak'ta yalnız yaşayan Esra Hankulu, 2 Ağustos'ta Furkan G. ve Dilan C.'yi arayarak, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Esra'nın tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı.

AĞZINDAN KAN GELDİ

Eşinden boşanan acil tıp teknikeri Esra Hankulu ile Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Uygun ertesi sabah erkenden evi terk etti. Saat 15.00'te uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu'yu hareketsiz halde buldu. Ağzından kan gelen genç kadını uyandıramayan arkadaşları 112'yi aradı. Eve gelen sağlık ekipleri Esra'nın öldüğünü belirledi.

Hankulu'bub hazırlanan ön otopsi raporunda, beyin zarında kanama, ve akciğerlerinde iltihaplanma tespit edildi.

Sabah'ın haberine göre Hankulu'nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00'da Uygun'un evden çıktığı görüldü.

ÜMİTCAN UYGUN İLE BİRLİKTE 2 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili Furkan G., Dilan C. ve Ümitcan Uygun'un sorgulandığı öğrenildi. Gözaltındaki zanlıların polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

BAŞSAVCILIK'TAN SON DAKİKA ÜMİTCAN UYGUN AÇIKLAMASI

Ankara'nın Mamak ilçesinde Ümitcan Uygun'un sevgilisi olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Esra Hankulu'nun ölü bulunmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı.

Başsavcılık, Hankulu'nun yanında bulunan Furkan G., Dilan C. ve Ümitcan Uygun'un gözaltı süresinin uzatıldığı, genç kadının cansız bedeninin ise kesin ölüm sonucunun belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildiği ifade edildi.

Ümitcan Uygun'un ağabeyi Esra Hankulu'nun ölümünün ardından instagram hesabından yine tehditler savurdu.

İşte Ümitcan Uygun'un ağabeyinin tehditler savurduğu o paylaşım...