Alçakların infaz yalanı çöktü

Terör örgütü PKK'nın ''işkenceyle infaz edilirsiniz'' yalanı ortaya çıkınca örgütte çözülme hızlandı. Son 2 haftada 100 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.  

Osman Nuri CERİT / ANKARA

ASKERDEN İNSANİ YAKLAŞIM 

Devletin terörle mücadeledeki kararlılığı kesintisiz sürüyor. Bölücü terör örgütü PKK'ya tarihinin en ağır darbesini indiren Mehmetçik, hainlerin mevzi, yaşam alanı ve cephanelik olarak kullandığı onlarca mağarayı yerle bir etti. Teröristlerin inlerine kadar girmeyi başaran güvenlik güçleri, "teslim ol" çağrısına uyarak devlete sığınan terör örgütü üyelerine insanca yaklaşım göstererek, PKK'nın kara propaganda oyununu da bozdu.  

PKK'DA ÇÖZÜLME HIZLANDI 

Başta Kato Dağı olmak üzere, kırsaldaki çok sayıda terör yuvasına ulaşarak bölgeyi teröristlerden temizleyen güvenlik güçleri, mağaralardaki örgüt üyelerini sağ olarak ele geçirmek için büyük gayret gösteriyor. Kıstırılan teröristlerin ikna edilerek teslim alınması, bölücü örgüt PKK'nın "teslim olursanız işkenceyle infaz edilirsiniz" yalanını da çökertti. Kameralarla kayıt altına aldığı "teslim olma" görüntüleri, örgütte çözülmeyi hızlandırdı.