Alçaklar ateş emri vermiş!

Hollanda rezaletinde ikinci perde! Rotterdam Belediye Başkanı, Bakan Kaya ve beraberindeki heyet için görevlendirilen ÖZEL TİME ateş izni verildiğini söyledi.

İslamofobi, ırkçılık ve Türk düşmanlığını Hollanda, rezilliğiyle dünyaya ilan etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı Türkiye Konsolosluğu'na sokmayıp büyük bir skandala imza atan Hollanda'da, rezaletin yeni bölümleri ortaya çıktı. Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Bakan Kaya’nın aracının durdurulması ve sınır dışı edilmesinde Özel Tim'e ateş izni verildiğini söyledi. 

KORKUP SİLAHLANMIŞLAR! 

Aboutaleb, Kaya'nın yanında "geniş omuzlu" 12 kişinin bulunduğunu ifade ederek "korkutucuydu" dedi. Kaya'nın yanındaki kişilerin ateş etme ihtimalini düşündükleri için özel tim gönderdiklerini belirten Aboutaleb, "Bakanın korumalarının polisin teslim ol uyarısına uymayıp ellerini kemerlerine doğru götürmeleri durumunda izni verilmişti" dedi.

Cumhurbaşkanım dönebilirsin demeseydi orada ölecektim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği New York'ta kendisine destek vermek için toplanan Türk vatandaşları tarafından coşkuyla karşılandı. 

Kaya, Hollanda'nın skandal tavrına ilişkin, "Eğer ki bana Ankara'dan Sayın Cumhurbaşkanımızdan 'Artık dönebilirsin' denilmeseydi ben orada ölecektim ve oradan ayrılmayacaktım. Halkımız bu ırkçı davranışlara karşı tavrını 16 Nisan’da sandıkta verecek” dedi.