Akşener'i istifaya çağırdı, tehdit edildi... ''Tatsız olaylar yaşanmasın''

14 Mayıs'taki Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı olan Raşit Emir Süer, Meral Akşener'i istifaya çağıran İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal'a tehdit niteliğinde göndermelerde bulundu. Sosyal medya hesabından video paylaşan Süer, ''Sizler yayınlara çıkarak insanları tahrik ediyorsunuz. Tatsız olaylar yaşamak istemeyen kişiler olarak lütfen bu yaptığınız yayınlarda da biraz daha haddinizi bilmenizi önemle tavsiye ediyorum. Kongrede görüşürüz.'' ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'taki seçimlerde İYİ Parti'den İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Raşit Emir Süer, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla Meral Akşener'i istifaya davet eden İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal'ı tehdit etti.

"BÖYLE İSTİFA EDİLMEZ"

Yaptığı paylaşımda, "Ethem Baykal diye bir partilimiz genel başkanımızı istifaya davet etmişti. Genel başkanlar böyle istifa etmez haberiniz olsun" diyen Süer, Baykal'ın Akşener'e yönelik sözlerini saygısızlık ve hadsizlik olarak nitelendirdi.

"İNSANLARI TAHRİK EDİYORSUNUZ"

Meral Akşener'in her daim yanında olduğunu ifade eden Süer, "Kongre alanında böyle havada yürüyen insanlar olur, sizler de böyle yayınlara çıkarak insanları tahrik ediyorsunuz. O salona girdiğinizde tatsız olaylar yaşamak istemeyen kişiler olarak lütfen bu yaptığınız yayınlarda da biraz daha haddinizi bilmenizi ve saygı çerçevesinde konuşuyor olmanızı önemle tavsiye ediyorum. Kongrede görüşürüz." dedi.