Akıllara durgunluk veren olay! 2 aydır ağlıyordu bacağından iğne çıktı

Doğduğundan beri ağlayan iki aylık bebeğin bacağına saplanmış halde bulunan iğne parçasıyla yaşadığı ortaya çıktı.

İHA

Akşam

Iğdır'da 2 ay önce doğum yapan Özlem Gökdere, doğum sonrası Adem ismini verdiği oğlunun bütün kontrollerini yaparak hastaneden taburcu oldu.

SİNEK ISIRIĞI SANDI

Çocuğun sürekli ağlamasına "gazı var, bebektir" diyen anne durumu pek umursamadı. Günler geçtikçe çocuğun huzursuzluğunun arttığını gören anne aile çocuklarını her ne kadar hastaneye götürselerdi herhangi bir olumsuzluk çıkmadı. Adem bebeğin annesi bir gün oğluna banyo yaptırırken bebeğin arka bacak kısmında bir kızarıklık fark etti. Anne kızarıklığı sinek ısırığı sansa da daha sonraki gün çocuğun altını değiştirirken kızarıklığın olduğu yerde bir demir parçası fark etti. Ucu çıkmış demiri inceleyen anne demiri çekerek bebeğin bacağına saplanmış halde bulunan yaklaşık 4 santimlik iğne parçasıyla karşılaştı. Adem bebeğin 2 ay boyunca enjektör iğnesi ile yaşadığı ve sürekli ağlamasının da sebebinin bu olduğu ortaya çıktı.

DOĞUMDA OLDU İDDİASI

Özlem Gökdere, "2 ay önce Iğdır Devlet Hastanesi'nde doğum yaptım. İğne unutulması doğumda oldu. Çünkü çocuk 2 aydır evladım huzursuz, ağlıyordu" dedi. Hastanedeki görevlilerden şikâyetçi olan aile, hukuk mücadelesi başlattı.