AK Partinin TBMM Başkan adayı Mustafa Şentop oldu

AK Parti'nin TBMM Başkan adayı Mustafa Şentop oldu. Şentop, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti. Görüşme, 15 dakika görüştü. Görüşmenin ardından Bahçeli, Şentop'u dışarıya kadar uğurladı. Meclis Başkanı Mustafa Şentop yeniden aday gösterilmesine ilişkin, ''Hayırlı olsun Cenab-ı hak mahcup etmesin bu süreçte.'' dedi.

24 TV TBMM Muhabiri Nagehan Akbulut'un aktardığı habere göre AK Parti'nin TBMM Başkan adayı Mustafa Şentop oldu

Meclis Başkanı Şentop, MHP Genel Merkezinde

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşme için MHP Genel Merkezine geldi.

TBMM Başkanı Şentop, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşme için Balgat’ta bulunan MHP Genel Merkezine giriş yaptı. Şentop’u Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya karşıladı.

GÖRÜŞME 15 DAKİKA SÜRDÜ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaklaşık 15 dakika görüştü. Görüşmenin ardından Bahçeli, Şentop'u dışarıya kadar uğurladı.

Binali Yıldırım'ın yerine gelmişti

Prof. Dr. Mustafa Şentop, Meclis Başkanlığına, Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olması ile seçilmişti.

Yıldırım aday olmadığını açıkladı

Binali Yıldırım, dün akşam saatlerinde TBMM Başkanlığı için aday olmayacağını açıklamıştı. Aday gösterilmesi halinde nasıl hareket edeceği sorusuna Yıldırım, "Aday olmayınca aday gösterilmez herhalde." karşılığını vermişti.

"CUMHURBAŞKANIMIZ İLE GÖRÜŞTÜK"

TBMM Başkanı Şentop: (TBMM Başkanlığına adaylık): "Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüştük. O da tensiplerini, takdirlerini devam yönünde ifade ettiler.