AK Partili İnan'dan gençlere çağrı: Gelin, Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında birleşelim

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ''Seçim sonuçlarına göre 28. Dönem'de meclise giren en genç 5 milletvekilinin 4'ü AK Parti'den. Gelin, gençlere değer, yetki ve sorumluluk veren Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında birleşelim.'' açıklamasında bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya üzerinden mesaj yayımladı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili İnan, 28. Dönem'de meclise giren en genç 5 milletvekilinin 4'ü AK Parti'den olduğunu vurguladı.

"GENÇ KARDEŞLERİME ÇAĞRIMDIR"

Öte yandan İnan, "Genç kardeşlerime çağrımdır; gelin, gençlere değer, yetki ve sorumluluk veren Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında birleşelim. Gelin, siyasete gençlik kollarında başlamış tek liderle birlikte enerjinizi ve heyecanınızı ülkemiz için faydaya çevirelim. Her şeye rağmen CHP'ye bağlılık hisseden genç arkadaşlarıma da bir tüyo vereyim. Gençlik siyasetinin zorluklarını çok iyi biliyorum. CHP Gençlik Kolları'nda gençliğinizin en güzel zamanlarını harcayacağınıza iyi kötü bir parti kurun, hiç oyunuz olmasa dahi CHP'den 8-10 adet milletvekilliği alır, siyasetinizi TBMM çatısı altında milletvekili olarak sürdürerek şimdikinden katbekat fazla genç temsili sağlarsınız." diye ekledi.