AK Parti Sözcüsü Çelik İsrailli Bakan'ın hadsiz sözlerine tepki gösterdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Batı Şeria'daki sivil Filistinlilerin de Gazze'deki gibi katledilmesi gerektiğini söyleyen İsrailli Bakan Yisrael Katz'a tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in, İsrail'in Batı Şeria'daki "tehdide karşı Gazze'deki gibi muamele etmeleri gerektiğini" savunarak buradaki Filistinlilerin de "Gazze'de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmesi" gibi tüm adımların atılması gerektiğini, bunun bir savaş olduğunu ve kazanmaları gerektiğini iddia eden İsrailli Bakan'a X sosyal medya hesabından verdiği cevap şu şekilde;

"Netanyahu'nun Nazi Dışişleri Bakanı Katz: "Batı Şeria halkı, Gazze'de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmeli" demiş.

Katz'ın, Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop'u kendisine rol model olarak seçtiğine hiç şüphe yok. Bu katliam şebekesinin hedefi tüm insanlıktır. Bu şebeke durdurulmadığı sürece, insanlık tehdit altındadır. Bu şebeke insanlığa karşı suç işlemekten yargılanmadığı sürece, insanlık adına hiçbir değer hayatta kalamaz.

Dünün Nazileri karşısında susmanın utancını yaşayanlar, bugünün Nazilerine boyun eğmenin utancını tekrar yaşamamalı."