AK Parti İBB Başkan adayı Kurum'dan İmamoğlu'na tepki: ''Büyükelçilerle mi istişare edelim!''

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ''Millet temsilciye oy vermez'' sözlerine yanıt olarak, ''Cumhurbaşkanımızla görüşmeyip de yabancı büyükelçilerle mi görüşeceğiz. Onların sufle aldıkları yerlerle mi görüşeceğiz. Onlar bırakın yabancı büyükelçilerle görüşmeye devam etsinler'' dedi.

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Kurum, "Bu şehrin adayı olarak 'ekonomide lider İstanbul' diyerek sorumluluğu üstlendiğimiz üç temel gündemimiz var" diyerek şunları kaydetti: "Birincisi kalıcı istihdam. İkincisi güçlü ticaret ve bunun yapılması için gerekli altyapı. Üçüncü başlığımız toplumsal refahı artıran güçlü ev ekonomisi."

POLEMİĞE GİRMEYECEĞİM

Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Bu millet temsilciye oy vermez" sözlerine şu yanıtı verdi: "Polemik içerisinde olmayacağız. Cumhurbaşkanımız onların birlikte çalıştığı genel başkanlara benzemez. Cumhurbaşkanımız tecrübesi ve vizyonuyla bir dünya lideri. Biz Cumhurbaşkanımızla görüşmeyip de yabancı büyükelçilerle mi görüşeceğiz? Dış mihraklarla, ülkenin geleceği adına onların yaptığı gibi sufle aldıkları yerlerle mi görüşeceğiz!"

Kurum, ilçe adayları hakkında "Cumartesi saat 14.00'te ilçe belediye başkan adaylarımızı Cumhurbaşkanımızın teşrifi ile Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtmış olacağız" dedi.