Numan Kurtulmuş'tan TBMM'de Bütçe Kanunu Teklifi hakkında önemli açıklamalar:

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulunda 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi hakkında AK Parti adına konuştu. Kurtulmuş yaptığı açıklamalarda, ''Serbest ekonomi kurallarından asla vazgeçmeyeceğiz. 'Ekonomik buhran' gibi bir laf haddi aşan bir sözdür. Kimse bunu aklından bile geçirmesin. Ekonomi ile demokrasi yan yana yürümek zorundadır.'' dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulunda 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi hakkında AK Parti adına konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları:

SON EKONOMİ GELİŞMELERE YÖNELİK ELEŞTİRİLER

"Serbest ekonomi kurallarından asla vazgeçmeyeceğiz. 'Ekonomik buhran' gibi bir laf haddi aşan bir sözdür. Kimse bunu aklından bile geçirmesin. Ekonomi ile demokrasi yan yana yürümek zorundadır."

"Eğitimin gerçekten bir milletin en önemli yatırımı olduğunu biliyoruz. Eğitime aktarılan kaynak yaklaşık olarak 20 kat artırılmıştır."

"19 yıllık AK Parti iktidarı boyunca insan kaynağımızın niteliğinin, bilgi, becerisinin artırılması ve çağın gerektirdiği yeteneklerle donatılması için her türlü imkanı seferber ettik."

"Türkiye'nin kadınlarını, öğretmenlerini, sağlık çalışanlarını, filyasyon ekiplerinde ter döken emektar insanları ve halkımıza yardım etmek için cansiperane çalışan vefa gruplarındaki herkesi bu örnek dayanışma dolayısıyla kutluyorum."