AK Parti 2028 için strateji kampında! Belediye başkanları toplanıyor

Bayram tatilinin ardından mesaiye MYK toplantısı ile başlayacak olan AK Parti, 30 Haziran'da belediye başkanlarıyla istişare kampı gerçekleştirecek. Kızılcahamam'da yapılacak kampın ana gündemi 31 Mart yerel seçimleri olacak.

AK Parti, bayram tatili sonrası yoğun gündemle çalışmalarına devam edecek. 31 Mart seçimlerindeki durumu detaylı bir şekilde analiz eden parti kurmayları, hafta başında MYK toplantısında bir araya gelecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yarın yapılacak olan MYK toplantısında, bayram tatili süresince el edilen saha gözlemleri ve tespitler değerlendirilecek. Ayrıca, ay sonu gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı da toplantının ana gündem maddeleri arasında yer alacak.

8 BAKAN SUNUM YAPACAK

30 Haziran'da başlayıp 2 Temmuz'da sona erecek olan Kızılcahamam kampında, bakanlar sunum yapacak. Kampın ilk gününde genel başkan vekilleri belediye başkanları ile bir araya gelecek. Ardından genel merkez yönetimi bölgelerindeki belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantıları yapacak.

İkinci oturumda, Başkan Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarına hitap edecek. Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı'nın devamı, toplumda ve tabanda beklenen değişim hamlesi, siyasette yumuşama dönemiyle ilgili güçlü mesajlar vermesi bekleniyor.

ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Konuşmanın ardından Erdoğan'ın da katılımıyla genel istişare ve değerlendirme bölümüne geçilecek. Bu bölümde, belediye başkanları yaşadıkları problemleri Erdoğan'a iletecek. Belediye başkanlarının yaşadıkları bütçe sıkıntısını, borçların fazlalığı, personel maaşları ve bürokratik engeller gibi birçok meseleyi bizzat Erdoğan'a ileteceği belirtiliyor.

RAPORLAR ERDOĞAN'A SUNULACAK

31 Mart seçimleri sonrası parti kurmayları tarafından yapılan saha tarama raporları Başkan Erdoğan'a sunulacak.