Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık'ın konvoyunda kaza: 3 polis yaralandı

Samsun'daki programlarının ardından Tokat'a geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın konvoyundaki otomobilin devrilmesi sonucu biri kadın 3 koruma polisi yaralandı.

AA

Tokat'ta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ı takip eden konvoydaki otomobilin devrilmesi sonucu biri kadın 3 koruma polisi yaralandı.

Kazada biri kadın 3 koruma polisi yaralandı.

Yaralılar, Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

'GÖRÜŞ MESAFESİ NEDENİYLE BİZ DE KAZA ATLATTIK'

Temel atma töreninin ardından Tokat Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Yanık, çıkışta Samsun'dan Tokat'ta gelirken koruma aracının yaptığı kaza ile ilgili de bilgi verdi. Yanık, "Koruma arkadaşlarımızdan 2'si yaralandılar ama ciddi bir şey yok. Ambulansla hemen hastaneye götürüldüler. 2'si de müşahede altında, gerekli tetkikler, incelemeler yapılıyor. İlk bulgularda ciddi bir şey yok. Doktorlarımızın söylediği bu. Gerekli takipler yapılıyor. Biz de arkadaşlarımızı takip ediyoruz, anbean durumları ile ilgili hem bilgi alıyoruz hem yapılması gereken işleri takip ediyoruz. Hepimize çok geçmiş olsun, Rabb'im arkadaşlarımızı korudu. Genç, dinamik, son derece özveriyle çalışan koruma arkadaşlarımız. Yağışlı havada, görüş mesafesi sıkıntısı nedeniyle biz de kaza atlattık. Bizim de 2 dakika önce önümüze bir araç kırdı fakat bir şekilde geçtik, arkadaşlarımızın önüne de maalesef aniden bir sollama yapmaya çalışan bir araç çıkmış dolayısıyla yerler de kaygan olduğu için öyle bir kaza meydana geldi. Tamamen beklenmedik bir araç çıkması sebebiyle kaza meydana geldi. Muhtemelen arkayı görmüyor, sollama yapan araçlar da yağışlı olduğu için öyle bir sıkıntı oldu" diye konuştu.