Ahlaksız paylaşıma tutuklama

Büyük tepki toplamıştı! Sosyal medyadaki ahlaksızlığa tutuklama. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e ilişkin sosyal medyada ahlaksız ifadeler kullanan ve hakkında soruşturma başlatılan avukat Mert Yaşar gözaltına alındı. Yaşar ifadesinin ardından mahkemece tutuklandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve Cumhurbaşkanı hakkında sosyal medya üzerinden hakaret içerikli sözler sarf eden avukat Mert Yaşar tutuklanıp cezaevine gönderildi.

İKİ AYRI SUÇ

Hakaretlerin ardından önceki gece gözaltına alınan Mert Yaşar, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Kamu görevlisine hakaret" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Mert Yaşar'ın ifadesi basın savcılığında alındı. Yaşar, daha sonra "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan Mert Yaşar'ın tutuklanmasına karar verildi.

BİR TERÖR ÖRGÜTÜ HEDEF GÖSTERİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, sosyal medya üzerinden yapılan saldırılara ilişkin olarak, ''Bir terör örgütü tarafından ağır saldırılara maruz kalarak hedef gösteriliyorum'' dedi. Zengin "Gara ile alakalı meselenin hızlıca üstünü örtmek için, bunu CHP de yaptı, Sayın Kılıçdaroğlu da yaptı. Planlı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.