Ağızlıksız gezdirilen pitbull dehşet saçtı!

Esenlerde yasaklı ırk olan pitbull cinsi köpek, ağızlıksız gezdirilirken parktaki kediye saldırdı. Kedi, feci şekilde can verirken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

IHA

Esenler'de ağızlıksız dolaştırılan yasaklı ırk pitbull cinsi köpek, parktaki bir kediye saldırdı.

Parktakilerin gözleri önünde meydana gelen olay dehşete düşürdü.

Pitbull, ağzına aldığı kediyi bırakmadığı gibi sahibini de ısırmaya kalktı. Çevredekiler köpeğe engel olmaya çalışsa da kedi feci şekilde can verdi.

Aynı köpeğin, başka bir kediye saldırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

PİTBULL DEHŞETİ KAMERADA!

Olay Esenler Yavuz Sultan Selim Parkı'nda dün meydana geldi.

İddiaya göre, ağızlıksız dolaştırılan pitbull cinsi köpek, parktaki bir kediye saldırdı.

Pitbull kediye ağzına aldı, çevredekiler ve köpeğin sahibi kediyi kurtarmaya çalıştı. Bir kişi sopa ile köpeğin kafasına vurdu. Ancak çabalar sonuç vermedi. Bir süre sonra pitbull cinsi köpek kediyi bıraktı ancak bu kez de sahibini ısırmaya çalıştı.

Kedinin feci şekilde öldüğü belirlendi. Olayın ardından köpek ve sahibi oradan ayrıldı. Yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.