Afrikalı liderlerle görüştü... Başkan Erdoğan'dan diplomasi trafiği

Başkan Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi'ne katılan Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tshisekedi, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Bio, Senegal Cumhurbaşkanı Sall, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo, Cezayir Başbakanı ve Maliye Bakanı Aimene Benabderrahmane ve Nijer Başbakanı ile Hükümet Başkanı Ouhoumoudou Mahamadou ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.

AA

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi'ne katılan Cezayir Başbakanı ve Maliye Bakanı Aimene Benabderrahmane ve Nijer Başbakanı ve Hükümet Başkanı Ouhoumoudou Mahamadou'yu kabul etti.

AA'nın aktardığı habere göre, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

Başkan Erdoğan 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi'nin ardından paylaşımlarda bulundu

Başkan Erdoğan'ın Mahamadou'yu kabulünde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

ERDOĞAN, SENEGAL CUMHURBAŞKANI SALL İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi kapsamında İstanbul'da bulunan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile görüştü.

Mabeyn Köşkü'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

KONGO DEMOKRATİK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI TSHİSEKEDİ İLE GÖRÜŞME

Başkan Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi kapsamında İstanbul'da bulunan Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi ile görüştü.

İstanbul Kongre Merkezi'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

GİNE BİSSAU CUMHURBAŞKANI EMBALO İLE GÖRÜŞME

Başkan Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi kapsamında İstanbul'da bulunan Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile görüştü.

Mabeyn Köşkü'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

BAŞKAN ERDOĞAN, SİERRA LEONE CUMHURBAŞKANI BİO'YLA GÖRÜŞTÜ

Başkan Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi kapsamında İstanbul'da bulunan Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio'yla görüştü.

Mabeyn Köşkü'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Başkan Erdoğan'dan Afrikalı gençlerle buluştuğu programa ilişkin paylaşım

Başkan Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü