Adnan Menderes Üniversitesinden işgalci İsrail'in saldırılarına sert tepki

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, işgalci İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin'e yönelik saldırılarına tepki göstererek, ''İsrail'in bu tutumuna sessiz kalmak zalimin zulmüne alkış tutmak, zulme ortak olmaktır.'' ifadelerini kullandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, işgalci İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Rektör Aldemir yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Mübarek Ramazan ayında savunmasız Filistin halkına hem de ibadet esnasında saldırı yapmak, insanlık onuru içinde izahı mümkün olmayan bir tutumdur. Müslümanların kutsal mekanı, ilk kıblesi Kudüs'e yapılan saldırı, sadece masum Filistinlilere değil tüm 'İslam Alemine' yapılmıştır. Üstelik Kudüs, üç dinin de kutsallarını barındıran bir mekandır ve bu saldırı hepsine yapılmıştır."
"İsrail'in bu tutumuna sessiz kalmak zalimin zulmüne alkış tutmak, zulme ortak olmaktır. Filistin'de, Doğu Türkistan'da ve Hocalı'da yapılanlar insanlık suçudur. Bu suça karşı harekete geçmek, bunların karşısında durmak; insanlık onurunun gereğidir."